Services

Midtjysk EDB-Center er leveringsdygtig i alt hvad der angår hardware og software til erhvervsvirksomheder, efter flere års erfaring i branchen har jeg fundet frem til en vifte af stabile nøgle produkter. (Klik nedenfor for mere info)

Ydelser

Vi kan hjælpe med alt lige fra medarbejderens PC og helt ind i serverrummet.

Onlinebackup

Backup via internettet til datacenter.

Antivirus & Sikkerhed

Sikring af netværk og maskiner.

Nyheder.

Vi finder hele tiden nye gedigne produkter =)

Tilfredse kunder <3

 • Jeg vil gerne give Midtjysk EDB-Center mine bedste anbefalinger. Jeg har benyttet Rasmus Wacherhausen i erhvervsmæssig sammenhæng i mange år - også fra tiden før han startede sin aktuelle virksomhed. Han har altid ydet en personlig, engageret og kompetent service, og det var naturligt, at han fortsat skulle supportere Demetra Fondsmægler A/S, selv om vi flyttede domicil til Århus.

  John Yde

 • Har I flere firmasammenhænge benyttet Midtjysk Edb-Center som it-samarbejdspartner - og han har altid klaret opgaverne til min/vores fulde tilfredshed! Har løst alle opgaver fra de mest basale it-problemer med enkeltstående arbejdsstationer til komplicerede it-netværk med mere end 100 brugere tilknyttet. Kan kun medgive firmaet mine bedste anbefalinger. Kim & Co.

  Kim Pinderup

 • Jeg har adskillige gange anvendt Midtjysk Edb-Center. Min oplevelse har været en enestående sikker og dybt professionel ekspertise vedr. IT support. De allerbedste anbefalinger herfra!

  Anders Rasmussen

 • Midtjysk Edb-Center, er en professionel virksomhed, med fingeren på pulsen. Hurtig service og en god problemløser. Vi har samarbejdet med M E C i over 10 år og er yderst tilfredse. Silkeborg Autoforum A/S

  Vibeke M. Jensen

 • Som tidligere IT chef i Bilernes Hus A/S har jeg i 5 år benyttet Midtjysk EDB Center til løsning af teknisk svære problemer, og som faglig sparring omkring udvikling, udfordringer og teknisk implementering. Jeg er altid blevet mødt professionelt med råd og vejledning af en konsulent og teknikker, der er villig til at tage ansvar for sine anbefalinger. Anbefalinger der altid har taget udgangspunkt i optimering af min virksomheds IT setup, og ikke konsulentens indtjening. Men vigtigst af alt: Midtjysk EDB Center involverer sig i driften af min IT løsning og søger at sikre min virksomhed imod risici udover aktuelle opgaver i et niveau jeg ikke har oplevet hos andre leverandører. Jeg giver derfor min varmeste anbefaling af Midtjysk EDB Center som konsulent for små og mellemstore virksomheder i Silkeborg omegn.

  Georg Guldberg

 • Som fabriks chef og lokal IT ansvarlig hos Belden Cekan A/S kan jeg kun anbefale Midtjysk Edb-Center og Rasmus. Idet vi ikke har egen onsite IT support, men er afhængig af vores globale IT afdeling. Det er en rigtig stor hjælp at kunne ringe til Rasmus, Både når det er problemløsning hos en bruger eller generelt problemløsning i hele vores server setup. Rasmus arbejder også rigtig godt sammen med vores internationale IT support. Rasmus reagerer hurtigt og er meget serviceminded.

  Frank Andersen

Vi benytter mange forskellige produkter.

Herunder et udsnit af de partner forbindelser vi ofte anvender og er certificeret i.

Tryk TAB på tastaturet for at udfylde formular.

Subscription Formular