ThinkCentre M90n Nano

Ægte styrke kommer indefra
ThinkCentre M90n Nano er lille, men bider fra sig. Den drives af op til 8. generation af Intel® Core™ vPro™-processoren og DDR4-hukommelse og er mindre end de fleste paperbacks. Alligevel får du kraftfuld ydeevne som fra en stationær computer og ekstra arbejdsplads til at få opgaverne hurtigt fra hånden. Den er holdbar og sikker og kan installeres næsten overalt med et enkelt kabel. Desuden har den et modulopbygget design og understøtter USB-C-docking, så du får endnu mere fleksibilitet.

Sigt højere – vælg mindre
Selvom den er mindre end en gammeldags VHS-kassette, leverer ThinkCentre M90n Nano samme høje ydeevne som en almindelig stationær pc, men med et energiforbrug der er 15 % lavere. Større produktivitet og lavere el-regninger gør M90n til en pc, som alle virksomheder vil sætte pris på.

Frigør arbejdsplads
Med et bredt udvalg af monteringssæt og beslag kan du placere din ThinkCentre M90n Nano næsten overalt – på væggen under bordet eller på en hylde. Den er også kompatibel med forskellige dockingløsninger, så du har endnu flere porte og mere fleksibilitet.

Se mere her