ThinkPad X1 Carbon (Gen 7)

Bygget til førsteklasses ydeevne
En slankere og lettere version – 7. generation af den bærbare pc ThinkPad X1 Carbon giver dig ekstra stil med en top i kulfiber (ekstraudstyr). Vi har også forbedret beskyttelsen med vores indbygge pakke af ThinkShield-sikkerhedsegenskaber, som beskytter dine data. Denne computer er udstyret med Intel® Core™-teknologi og leverer en høj ydeevne, mens du kan holde produktiviteten oppe med en batteridriftstid på 18,3 timer.

Med dig overalt
7. generation af X1 Carbon er 6 % tyndere end forgængeren med en tykkelse på kun 14,9 mm – og så vejer den kun 1,09 kg. Du får en meget let computer, som giver “bærbar” en helt ny betydning, så du nemmere kan komme ud af kontoret. Med en batteridriftstid på op til 18,3 timer og Rapid Charge, når du har brug for ekstra strøm, kan du tage lige derhen, hvor du vil.

Behagelig for øjnene
Uanset om du ser en video, bruger Skype til at tale med nogen på den anden side af jorden eller arbejder med grafik, får du en fremragende oplevelse med X1 Carbon Gen 7. Oplev en biograflignende kvalitet på 4K Dolby Vision™-skærmen med HDR-teknologi – du kan se alle detaljer, og skygger og teksturer bliver mere fremtrædende. Du kan vælge mellem flere forskellige skærme, bl.a. en FHD-touchskærm eller en FHD-skærm med PrivacyGuard, hvis du er bekymret for dit privatliv.

Se mere her