ThinkPad S1 Yoga.

yoga1yoga2

Endelig en maskine der udnytter alle Windows 8 features.

ThinkPad Yoga leverer fleksibiliteten til at arbejde. Dens 12,5" skærm kan drejes 360 grader for at tilbyde fire forskellige brugstilstande: Bærbar pc, tablet, stående og stander. Med den legendariske ThinkPad-driftssikkerhed og en række virksomheds- og sikkerhedsfunktioner er det den ultimative Ultrabook til professionelle med flere tilstande.

En lille ny..

Lenovo ThinkCentre Lille ydre med stort indre - professionel kraft og driftsikker ydelse i et energieffektivt og miljøvenligt design M72e

Aldrig længere end et klik væk.

Vi bruger et fjernstyringsprogram der hedder Teamviewer til at koble os på din computer når du har brug for vores hjælp.

Ring til os og oplys det ID-nummer samt kodeord der kommer frem på din skærm så vi kan løse problemerne.

 

Levering til døren.

MEC levere alt inden for IT når det handler om Software og Hardware. Jeg har gennem årene knyttet stærke bånd til en god håndfuld stabile distributører hvilket betyder jeg kan levere varer til sunde priser fra dag til dag.  

Sikring af data

Klik her for gratis demo og få styr på virksomhedens backup med Backup Bank Erhverv::

Vi leverer Cloud løsninger.

Jeg foreslår, at vi sammen ser på hvilke fordele I vil kunne opnå med Microsoft Online Services. Du er velkommen til at ringe til mig på 24649550, så vi kan aftale tid for et uforpligtende møde. Klik på billedet for at læse om priser mm.

Partner for bla.

Cloud _acc (Mobile) aut_partner (Mobile) (2) lenovo-business-partner-300x228 (Mobile) SF-certpartner (Mobile) ProPartner_silver (Mobile)